Geen producten in de winkelwagen
Haal de kipfilets lichtjes door de bloem, strooi er wat peper en zout over. Verwarm 1 eetlepel cranberyolie in een pan en bak hierin de kipfilets goudbruin aan beide kanten. Haal de kipfilets uit de pan.
De wijn, de bouillon en de cranberrymosterd in de pan doen.
In een kopje de maizena los roeren met water en roer dit rustig door de rest van het mengsel. Voeg als laatste de cranberry lekkerbesjes en de bosuitjes toe en laat het geheel nog een paar minuutjes koken tot de saus wat dikker wordt.
Snij de kipfilets in dunne plakjes en verdeel ze in gelijke porties en schep de saus erover.
Ingrediƫnten
Aanwijzingen
Haal de kipfilets lichtjes door de bloem, strooi er wat peper en zout over. Verwarm 1 eetlepel cranberyolie in een pan en bak hierin de kipfilets goudbruin aan beide kanten. Haal de kipfilets uit de pan.
De wijn, de bouillon en de cranberrymosterd in de pan doen.
In een kopje de maizena los roeren met water en roer dit rustig door de rest van het mengsel. Voeg als laatste de cranberry lekkerbesjes en de bosuitjes toe en laat het geheel nog een paar minuutjes koken tot de saus wat dikker wordt.
Snij de kipfilets in dunne plakjes en verdeel ze in gelijke porties en schep de saus erover.