Geen producten in de winkelwagen
Wel eens aan Kwarktaart met cranberry gedacht? Heerlijk fris, hieronder vindt u het recept:
Bereiding bodem:
Zeef alle droge ingrediënten in een kom, doe dan de boter in kleine blokjes erbij. Kneed dit tot een stevige deegbal zonder vocht toe te voegen. Doe het deeg in een springvorm. Bak de bodem ongeveer 15 tot 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden totdat hij mooi goudbruin is. Laat hem hierna afkoelen.
Vulling:
Klop de slagroom stijf, mix de kwark en de suiker en Cranberry Compote tot je een gladde massa hebt en meng hier dan onder het mixen rustig de eierdooiers en de citroen bij. Als laatste voeg je rustig de gelatine erbij (volg de bereidingswijze op de verpakking).
Als de taartbodem afgekoeld is kun je de vulling erop verspreiden. Laat het geheel een nacht afkoelen en opstijven. Garneer de taart met Cranberry Lekkerbesjes. Als de taart opgesteven is, kan de rand eraf en kan deze opgediend worden.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Bereiding bodem:
Zeef alle droge ingrediënten in een kom, doe dan de boter in kleine blokjes erbij. Kneed dit tot een stevige deegbal zonder vocht toe te voegen. Doe het deeg in een springvorm. Bak de bodem ongeveer 15 tot 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden totdat hij mooi goudbruin is. Laat hem hierna afkoelen.
Vulling:
Klop de slagroom stijf, mix de kwark en de suiker en Cranberry Compote tot je een gladde massa hebt en meng hier dan onder het mixen rustig de eierdooiers en de citroen bij. Als laatste voeg je rustig de gelatine erbij (volg de bereidingswijze op de verpakking).
Als de taartbodem afgekoeld is kun je de vulling erop verspreiden. Laat het geheel een nacht afkoelen en opstijven. Garneer de taart met Cranberry Lekkerbesjes. Als de taart opgesteven is, kan de rand eraf en kan deze opgediend worden.