loader image

Gratis verzending boven de €75

Voor 12:00 besteld, vandaag verzonden

Vragen? Neem contact op

Cranberries op z’n Indiaans

Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd5 minutenKooktijd15 minutenTotale tijd20 minuten

Cranberries op z’n Indiaans.

 250 g cranberries
 2 zoete paprika
 olijfolie
 1 ui
 2 groene pepers
 1 blikje mais
 500 g pompoen
 500 g tomaten
 1 theelepel oregano
 zout en peper
1

Cranberries zijn door de indianen ontdekt. Door hen werd onder andere de Porotos Granadossaus gegeten. Neem 250 gram cranberries, 2 lepels zoete paprika, 4 lepels olijfolie, 1 ui, 2 groene pepers, 1 blikje mais, 500 gram pompoen, 500 gram tomaten, 1 theelepel oregano, zout en wat zwarte peper. De ui in de olijfolie fruiten, de groene pepers hier door snipperen.

2

Vervolgens pompoen in dobbelsteentjes hier doorheen doen en de tomaten in stukjes toevoegen. Circa 10 minuten laten sudderen, dan de cranberries toevoegen. De saus verdunnen met het cranberrysap.

3

Daarna de saus gaar laten pruttelen.

Ingrediënten

 250 g cranberries
 2 zoete paprika
 olijfolie
 1 ui
 2 groene pepers
 1 blikje mais
 500 g pompoen
 500 g tomaten
 1 theelepel oregano
 zout en peper

Aanwijzingen

1

Cranberries zijn door de indianen ontdekt. Door hen werd onder andere de Porotos Granadossaus gegeten. Neem 250 gram cranberries, 2 lepels zoete paprika, 4 lepels olijfolie, 1 ui, 2 groene pepers, 1 blikje mais, 500 gram pompoen, 500 gram tomaten, 1 theelepel oregano, zout en wat zwarte peper. De ui in de olijfolie fruiten, de groene pepers hier door snipperen.

2

Vervolgens pompoen in dobbelsteentjes hier doorheen doen en de tomaten in stukjes toevoegen. Circa 10 minuten laten sudderen, dan de cranberries toevoegen. De saus verdunnen met het cranberrysap.

3

Daarna de saus gaar laten pruttelen.

Cranberries op z’n Indiaans