Geen producten in de winkelwagen
Cranberries op z’n Indiaans.
250 g cranberries
2 zoete paprika
olijfolie
1 ui
2 groene pepers
1 blikje mais
500 g pompoen
500 g tomaten
1 theelepel oregano
zout en peper
1
Cranberries zijn door de indianen ontdekt. Door hen werd onder andere de Porotos Granadossaus gegeten. Neem 250 gram cranberries, 2 lepels zoete paprika, 4 lepels olijfolie, 1 ui, 2 groene pepers, 1 blikje mais, 500 gram pompoen, 500 gram tomaten, 1 theelepel oregano, zout en wat zwarte peper. De ui in de olijfolie fruiten, de groene pepers hier door snipperen.
2
Vervolgens pompoen in dobbelsteentjes hier doorheen doen en de tomaten in stukjes toevoegen. Circa 10 minuten laten sudderen, dan de cranberries toevoegen. De saus verdunnen met het cranberrysap.
3
Daarna de saus gaar laten pruttelen.
Ingrediënten
250 g cranberries
2 zoete paprika
olijfolie
1 ui
2 groene pepers
1 blikje mais
500 g pompoen
500 g tomaten
1 theelepel oregano
zout en peper