Geen producten in de winkelwagen
Wilde eenden uit de eendenkooien op Terschelling worden door Terschellingers veel met Cranberries bereidt.
De eend wordt eerst met kruiden, in stukken gebraden. Dan wordt er circa 2 liter water aan toegevoegd en 2 of 3 blikjes tomatenpuree. De bouillon goed laten inkoken. De boter waar het vlees in is gebraden afblussen met Cranberry azijn en Cranberry likeur.
Verder circa 0,5 liter bouillon & cranberries toevoegen. Een overheerlijke wildsaus omringd nu uw wilde eendenschotel.
Ingrediƫnten
Aanwijzingen
De eend wordt eerst met kruiden, in stukken gebraden. Dan wordt er circa 2 liter water aan toegevoegd en 2 of 3 blikjes tomatenpuree. De bouillon goed laten inkoken. De boter waar het vlees in is gebraden afblussen met Cranberry azijn en Cranberry likeur.
Verder circa 0,5 liter bouillon & cranberries toevoegen. Een overheerlijke wildsaus omringd nu uw wilde eendenschotel.