Geen producten in de winkelwagen
300 g varkenshaas
100 g feta
1 pot cranberry compotte
100 ml cranberrysap lichtgezoet
100 ml cranberrylikeur
1 peterselie
50 g boter
peper en zout
1
Snij het varkenshaasje in de lengte in. Strijk de cranberry compote uit over de binnenkant van de varkenshaas. Verdeel hierover de feta. De varkenshaas dicht steken met cocktailprikkers. De varkenshaas inwrijven met zout en peper en daarna circa 5 minuten rondom lichtbruin bakken.
2
Het cranberrysap erbij schenken en even laten sudderen. Het vlees uit de pan halen en in het achtergebleven bakvet cranberry likeur schenken. De rest van de cranberry compote toevoegen.
3
Op smaak brengen met peper en zout. Als de saus klaar is, kan deze worden uitgeschonken over de varkenshaas. Garneren met een toefje peterselie.
Ingrediënten
300 g varkenshaas
100 g feta
1 pot cranberry compotte
100 ml cranberrysap lichtgezoet
100 ml cranberrylikeur
1 peterselie
50 g boter
peper en zout