Breng 1/5 liter water aan de kook. Voeg de suiker toe en laat deze zonder roeren zachtjes smelten. Zet het vuur hoog en kook de siroop ongeveer twee minuten flink door. Boen de limoenen schoon en snij de schil er zo dun mogelijk af (zonder wit). Pers de limoenen uit.
2
Snij de schil in lange dunne sliertjes, leg ze in de suikerstroop en laat zachtjes ongeveer acht minuten koken. Laat de schillensliertjes in de suikerstroop afkoelen. Roer de limoensap en de cranberry likeur door de suikersiroop. Verdeel het mengsel over vier cocktailglazen.
3
Vul de glazen af met Cranberrysap. Leg in elk glas 2 ijsklontjes. Steek drie Cranberries aan een dikke prikker en leg die op het glas.
Ingrediënten
60gsuiker
2limoenen
150mlcranberry likeur
500mlcranberry sap ongezoet
8ijsklontjes
water
Aanwijzingen
1
Breng 1/5 liter water aan de kook. Voeg de suiker toe en laat deze zonder roeren zachtjes smelten. Zet het vuur hoog en kook de siroop ongeveer twee minuten flink door. Boen de limoenen schoon en snij de schil er zo dun mogelijk af (zonder wit). Pers de limoenen uit.
2
Snij de schil in lange dunne sliertjes, leg ze in de suikerstroop en laat zachtjes ongeveer acht minuten koken. Laat de schillensliertjes in de suikerstroop afkoelen. Roer de limoensap en de cranberry likeur door de suikersiroop. Verdeel het mengsel over vier cocktailglazen.
3
Vul de glazen af met Cranberrysap. Leg in elk glas 2 ijsklontjes. Steek drie Cranberries aan een dikke prikker en leg die op het glas.