Geen producten in de winkelwagen
2 gelatine
200 ml cranberry sap
200 ml appelsap
2 theelepel citroensap
1 ui
100 g cranberries
100 g wortels
100 g selderij
1
Gelatine in een deel van het cranberrysap 5 minuten laten weken. Op een zacht vuurtje goed roerend de gelatine in het sap oplossen.
2
De rest van het cranberrysap, appelsap en het citroensap toevoegen. Gekookte wortelschijfjes, de in sliertjes gesneden selderij, de gehakte cranberries en de ui aan het gelatine mengsel toevoegen en goed roeren.
3
De massa in een vierkante schaal gieten en laten opstijven, de massa uit de vorm storten en in vierkantjes snijden. Decoreren door er bijvoorbeeld kruisvormig kaascrème op spuiten.
Ingrediënten
2 gelatine
200 ml cranberry sap
200 ml appelsap
2 theelepel citroensap
1 ui
100 g cranberries
100 g wortels
100 g selderij