loader image

Gratis verzending boven de €75

Binnen 3 à 4 werkdagen in huis

Vragen? Neem contact op

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de verzendkosten en hoe lang duurt de verzending?

De verzendkosten bij bestellingen vanaf € 75,- zijn gratis in Nederland. Voor bestellingen minder dan € 75,- zijn de verzendkosten € 7,50. Voor België, Luxemburg en Duitsland hanteren we de onderstaande tarieven ongeacht de bestelling.

België € 10,-
Luxemburg € 15,-
Duitsland € 15,-
Voor de verzendkosten naar het land van uw keuze graag contact met ons opnemen.

Ik heb geen internetbankieren, kan ik ook anders betalen?

U kunt betalen met iDEAL, PayPal of Bancontact.

Waarom wordt er bij het afronden van mijn bestelling gevraagd om mijn geboortedatum?
Wij zijn verplicht u te vragen naar uw leeftijd. Dit in verband met het feit dat u via onze webshop ook alcoholhoudende cranberry producten kunt kopen. Deze gegevens worden enkel voor dit doeleinde gevraagd.
Wat is de gemiddelde levertijd?

Wij doen onze uiterste best uw bestelling zo spoedig mogelijk te versturen, op maandag en donderdag worden de pakketten bij ons opgehaald door PostNL. Zodra uw zending bij ons is vertrokken ontvangt u een e-mail van PostNL, hierin staan de Track&Trace gegevens van uw pakket. Op deze manier kunt u uw bestelling volgen.

Het product wat ik wil bestellen kan ik niet (meer) vinden in de webshop.
Het kan zijn dat een product tijdelijk niet leverbaar is. Bent u op zoek naar specifieke producten, zoals alcoholische dranken, die u niet kunt vinden in onze webwinkel? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Levert CranberryWinkel.nl ook in het buitenland?
We leveren onze producten in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Dit kunt u aangeven in de winkelmand van deze webshop. Als u onze producten in andere landen wil laten bezorgen, neemt u dan contact met ons op.