Veel gestelde vragen

De verzendkosten bij bestellingen vanaf € 75,- zijn gratis in Nederland. Voor bestellingen minder dan € 75,- zijn de verzendkosten € 6,95. Voor België, Luxemburg en Duitsland hanteren we de onderstaande tarieven ongeacht de bestelling.

  • België € 10,-
  • Luxemburg € 15,-
  • Duitsland € 15,-

Voor de verzendkosten naar het land van uw keuze graag contact met ons opnemen.

Door de aanhoudende corona-maatregelen kan de bezorging van post.nl langer duren dan u van ons gewend bent. Voor de komende weken vragen we u om rekening te houden met een iets langere bezorgtijd voor een klein deel van de pakketten.

U kunt betalen met iDEAL, PayPal of Bankcontact.

Wij zijn verplicht u te vragen naar uw leeftijd. Dit in verband met het feit dat u via onze webshop ook alcoholhoudende cranberry producten kunt kopen. Deze gegevens worden enkel voor dit doeleinde gevraagd.

Wij doen onze uiterste best uw bestelling zo spoedig mogelijk te versturen. Zodra uw zending bij ons is vertrokken ontvangt u een e-mail van PostNL, hierin staan de Track&Trace gegevens van uw pakket. Op deze manier kunt u uw bestelling volgen. update 4-11-2020; bij post.nl ligt de server er vaak uit zodat u zeer waarschijnlijk geen of veels te laat de mail ontvangt met uw track en trace nummer. Onze excuses voor het ongemak.

Door de corona-maatregelen kan de bezorging van post.nl  langer duren dan u van ons gewend bent. Voor de komende weken vragen we u om rekening te houden met een iets langere bezorgtijd voor een klein deel van de pakketten.

Het kan zijn dat een product tijdelijk niet leverbaar is. Bent u op zoek naar specifieke producten, zoals alcoholische dranken, die u niet kunt vinden in onze webwinkel? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

We leveren onze producten in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Dit kunt u aangeven in de winkelmand van deze webshop. Als u onze producten in andere landen wilt laten bezorgen, neemt u dan contact met ons op.

Cranberry producten

Producten

Recepten met cranberries

Recepten

Recepten met cranberries

Recepten

Heeft u nog vragen?

U bent opzoek naar een specifiek cranberry product maar kunt deze niet terug vinden in onze webshop. E-mail ons en wij helpen u graag verder.

Neem contact op