loader image

Afdrukopties:

Cranberry in aspic

Opbrengsten1 portieVoorbereidingstijd5 minutenKooktijd15 minutenTotale tijd20 minuten

 2 gelatine
 200 ml cranberry sap
 200 ml appelsap
 2 theelepel citroensap
 1 ui
 100 g cranberries
 100 g wortels
 100 g selderij
1

Gelatine in een deel van het cranberrysap 5 minuten laten weken. Op een zacht vuurtje goed roerend de gelatine in het sap oplossen.

2

De rest van het cranberrysap, appelsap en het citroensap toevoegen. Gekookte wortelschijfjes, de in sliertjes gesneden selderij, de gehakte cranberries en de ui aan het gelatine mengsel toevoegen en goed roeren.

3

De massa in een vierkante schaal gieten en laten opstijven, de massa uit de vorm storten en in vierkantjes snijden. Decoreren door er bijvoorbeeld kruisvormig kaascrème op spuiten.