Cranberries op z’n Indiaans.

Ingrediënten

250 gram cranberries
2 lepels zoete paprika
olijfolie
1 ui
2 groene pepers
1 blikje mais
500 gram pompoen
500 gram tomaten
1 theelepel oregano
zout en peper

Bereiding

Cranberries zijn door de indianen ontdekt. Door hen werd onder andere de Porotos Granadossaus gegeten. Neem 250 gram cranberries, 2 lepels zoete paprika, 4 lepels olijfolie, 1 ui, 2 groene pepers, 1 blikje mais, 500 gram pompoen, 500 gram tomaten, 1 theelepel oregano, zout en wat zwarte peper. De ui in de olijfolie fruiten, de groene pepers hier door snipperen. Vervolgens pompoen in dobbelsteentjes hier doorheen doen en de tomaten in stukjes toevoegen. Circa 10 minuten laten sudderen, dan de cranberries toevoegen. De saus verdunnen met het cranberrysap. Daarna de saus gaar laten pruttelen.