loader image

Gratis verzending boven de €75

Voor 12:00 besteld, vandaag verzonden

Vragen? Neem contact op

Cranberry in aspic

AuteurCranberry WinkelCategorieMoeilijkheidsgraadGemiddeld
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd5 minutenKooktijd15 minutenTotale tijd20 minuten
 2 gelatine
 200 ml cranberry sap
 200 ml appelsap
 2 theelepel citroensap
 1 ui
 100 g cranberries
 100 g wortels
 100 g selderij
1

Gelatine in een deel van het cranberrysap 5 minuten laten weken. Op een zacht vuurtje goed roerend de gelatine in het sap oplossen.

2

De rest van het cranberrysap, appelsap en het citroensap toevoegen. Gekookte wortelschijfjes, de in sliertjes gesneden selderij, de gehakte cranberries en de ui aan het gelatine mengsel toevoegen en goed roeren.

3

De massa in een vierkante schaal gieten en laten opstijven, de massa uit de vorm storten en in vierkantjes snijden. Decoreren door er bijvoorbeeld kruisvormig kaascrème op spuiten.

Ingrediënten

 2 gelatine
 200 ml cranberry sap
 200 ml appelsap
 2 theelepel citroensap
 1 ui
 100 g cranberries
 100 g wortels
 100 g selderij

Aanwijzingen

1

Gelatine in een deel van het cranberrysap 5 minuten laten weken. Op een zacht vuurtje goed roerend de gelatine in het sap oplossen.

2

De rest van het cranberrysap, appelsap en het citroensap toevoegen. Gekookte wortelschijfjes, de in sliertjes gesneden selderij, de gehakte cranberries en de ui aan het gelatine mengsel toevoegen en goed roeren.

3

De massa in een vierkante schaal gieten en laten opstijven, de massa uit de vorm storten en in vierkantjes snijden. Decoreren door er bijvoorbeeld kruisvormig kaascrème op spuiten.

Cranberry in aspic